Kraantje Pappie - De Manier ft. Bizzey (prod. Nightwatch)Op déze manier kwam ik van mijn acne af

Ik had altijd een goede huid. Het was vlekkenvrij en glazend, mijn huid was zelfs zo goed dat mensen mij op straat aanspraken en vroegen welke huidverzorging of foundation ik gebruikte. Maar een jaar geleden veranderde dat. Ik dacht dat mijn huid veranderde door het koude weer en dat het wel weer weg zou trekken. Maar het werd alleen maar erger.

Advertentie - Lees hieronder verder

Een bezoekje aan de dermatoloog…

Ik nam contact op met de beste dermatologen en vroeg verschillende beautyexperts of zij wisten waar mijn huid last van had. Ze schreven me allemaal een acne crème voor en zeiden dat ik mijn gezicht dubbel zo goed moest verzorgen. Het was een goed advies, want het werkte meteen. Maar niet voor lang, na een paar weken kwam mijn onrustige huid weer opzetten. Veel anderen mensen die ik sprak zeiden dat het door stress kwam, wat ik lachwekkend vond want ik was in die periode alles behalve gestrest.

De waarheid over zuivel…

Toen stuitte ik op een artikel over zuivel en hoe lactose intolerantie ook voor problemen met je huid en holtes kan veroorzaken.En toen vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Sinds een jaar drink ik iedere ochtend een groot glas latte macchiato en is het echt een verslaving geworden. Ook had ik sinds die tijd last van een slechte huid en pukkels, werd ik elke ochtend half doof wakker en voelde ik een constante verkoudheid…

Ik stopte direct met mijn dagelijkse latte macchiato en binnen een week was mijn huid veel rustiger geworden. Verbaasd en verrast over de snelle genezing, skipte ik ook mijn wekelijkse Ben & Jerry's en ging over naar sojamelk wanneer ik thee of koffie bestelde. Ik heb zuivel nog niet 100% vervangen door andere producten (want vergeet niet, voordat ik zoveel latte macchiato's dronk was mijn huid perfect), maar in minder dan een maand tijd is mijn huid extreem verbeterd en durf ik te zeggen dat de onrustigheid vrijwel volledig is weggetrokken.

image
Her skin while she was consuming dairy
Advertentie - Lees hieronder verder
image
Her skin once she would cut dairy out

Nu wil ik niet zeggen dat zuivel de oorzaak van elk soort acne is en ik vind het ook overdreven om hele groepen voedingsmiddelen te vermijden, alleen maar omdat dat nu hip is. Maar het vermijden of verminderen van zuivel is zeker iets om uit te proberen als andere middeltjes tegen acne niet helpen.

Dit zeggen experts…

Huidarts Terry Loong legde me uit dat voedselintoleranties vaak de oorzaak zijn van een ontsteking in je darm. "De darm draagt voor 70% bij aan ons immuunsysteem en wanneer je darm in de problemen komt kan er een hele reeks aan symptomen voorbij komen, zoals: acne, huiduitslag en zelfs problemen in de holtes." Zuivel is een gemeenschappelijke trigger, iets wat veel mensen moeilijk kunnen verteren. "Soja- en amandelmelk zijn betere alternatieven, maar sommigen mensen zijn hier ook gevoelig voor, dus het is belangrijk om dit eerst te controleren," adviseert Terry. "Als je thuis zelf amandelmelk kunt maken is dit de beste optie, omdat er dan geen verhoogd suiker- of zoutgehalte is toegevoegd (en wanneer je amandelmelk in de winkel koopt is dit vaak wel het geval.)"

Hoe kom je erachter...

Je kan advies vragen aan een voedingsdeskundige als je vermoedt ergens allergisch voor te zijn. En de meeste voedingsdeskundigen mogen bloed afnemen en onderzoeken om welk voedsel het gaat. "Een goedkopere manier om te controleren of je ergens intolerant voor bent en voor welk voedsel precies is heteliminatiedieet," legt Terry uit. "Vermijdt producten waarvan bekend is dat ze bij sommige mensen gezondheidsklachten kunnen opwekken voor minstens drie weken inclusief zuivel.


Video: Poke - Lekker He (prod. DentaBeats & SRNO)

Op déze manier kwam ik van mijn acne af
Op déze manier kwam ik van mijn acne af images

2019 year
2019 year - Op déze manier kwam ik van mijn acne af pictures

Op déze manier kwam ik van mijn acne af recommendations
Op déze manier kwam ik van mijn acne af forecast photo

Op déze manier kwam ik van mijn acne af pictures
Op déze manier kwam ik van mijn acne af foto

Op déze manier kwam ik van mijn acne af Op déze manier kwam ik van mijn acne af new photo
Op déze manier kwam ik van mijn acne af new pictures

pics Op déze manier kwam ik van mijn acne af
images Op déze manier kwam ik van mijn acne af

Watch Op déze manier kwam ik van mijn acne af video
Watch Op déze manier kwam ik van mijn acne af video

Discussion on this topic: Op déze manier kwam ik van mijn , op-d-ze-manier-kwam-ik-van-mijn/
Discussion on this topic: Op déze manier kwam ik van mijn , op-d-ze-manier-kwam-ik-van-mijn/ , op-d-ze-manier-kwam-ik-van-mijn/

Related News


The Way We Describe People Living With Disabilities is Important
Ten Best Dressed
How to Ask Your Doctor for Pain Medication
The Most Stylish Limos Ever Made
Cara The Fashion Designer
How to Get Into Manga
Do You Know the Story Behind ChanelsInterlocking C Logo
How to Garden in a Mediterranean Climate
13 Tasty Diabetes-Friendly Snacks
Kylie Jenner Called Out for Claiming She Went Makeup-Free for a MagazineCover
8 Reasons You Should Eat Whatever You Want on Thanksgiving
15 Ways to Style the Classic Adidas Tee Everyone’s Wearing
Celebrity fashion: Beyonce
Secret Stash of MoneyDate: 10.12.2018, 11:55 / Views: 75391